Søndersø Bridgeklub holder sommer åbent hus i juni og august 2020

Vi starter tidligst tirsdag den 9. juni 2020 kl. 18.30  -  max. 8 aftner

I 2019 havde vi igen rigtig dejligt alle pladser besat - 12 aftner á 48 spillere - til vore populære "sommer-åbent-huse" således i alt 576 deltagere fordelt på 53 gæstespillere og 35 af klubbens egne 44 medlemmer, hvilket også afslører, at mange glædeligt finder vej til Borgerhuset i Søndersø - igen og igen!

Sommeren igennem blev der udleveret 314 præmier, og topscorer blev Hanne og Mogens Hansen fra Klør 5, Odense, som hentede 10 af 11 mulige præmier. Blandt klubbens egne medlemmer hentede Lis Larsen, Robert Kværnø, Niels Chr. Hansen og Villy Jensen ni præmier. Stort tillykke til de både dygtige og flittige  -  bare godt gået.

🙂     🙂     🙂

Der er meget at glæde sig til og som altid frit valg fra præmieskammelen !