Velkommen i Søndersø Bridgeklub
"Bridgehuset" / Borgerhuset på Dallundvej 20 i Søndersø
Vigtigt  -  medlemsmøde!

Tirsdag den 4. august 2020 kl. 18.30

Bridgelokalet i Borgerhuset har længe nok stået mennesketomt i corona-mørkets stramme greb. Det skal der selvfølgelig laves om på nu 🙂

Bestyrelsen indkalder derfor til et vigtigt medlemsmøde, hvor vi skal drøfte starten på den nye sæson under skyldig respekt for covid-19-smittefaren og naturligvis med påkrav om god hygiejne!

Endvidere skal vi drøfte, om klubmestermesterskabet for par kan spilles færdigt på de sidste tre tirsdage i august?

Og så skal vi selvfølgelig også se, om vi kan huske at spille bridge, altså have kort i hænderne igen.

Et vigtigt møde betyder også, at klubbens medlemmer har mødepligt i videst muligt omfang, så ring under alle omstændigheder besked til Poul eller endnu bedre send ham en sms på telefon 40 20 52 28. På forhånd tak.

Søndersø-sommer-åbent-hus

aflyses totalt i 2020

Til stor skuffelse for mange og ikke mindst os selv.

Det er bare ærgerligt !

😥   😥   😥

Den nye sæson

2020-21

Vi starter tirsdag den 1. september og glæder os selvfølgelig til et gensyn med jer alle, men skulle der være nogle som skifter makker eller ikke ønsker at fortsætte i klubben bedes dette meddelt til Poul Christen- sen senest den 1. juli 2020, så alt er på plads, når I kommer.

Kontingentet inkl. kaffe er for den nye sæson uændret 300 kr.

Men bemærk!  I disse nærmest kontantløse tider opfordrer kassereren til, at beløbet indbetales på klubbens konto i Nordea: Reg. nr. 2370  kontonr. 0721 895 939 (og husk at angive navn - og intet andet)  gerne inden den 25. august, tak.

I skyggen af Coronavirus-spøgelset

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

tirsdag den 28. april 2020 kl. 18.00

tirsdag den 15. september 2020 kl. 18.00

i Borgerhuset

( se dagsordenen under siden "Generalforsamling" )

Vi spiller i Borgerhuset på Dallundvej 20 i Søndersø

Vi har spilleaften hver tirsdag aften fra kl. 18.30 til ca. 22.30.
På spilleaftenen er der mulighed for at købe vand og øl til medlemsvenlige priser, mens man selv må medbringe brød og andre lækkerier til kaffepausen.
Alle bridgeinteresserede er meget velkommen til at komme ind og se, hvad vi laver på en klubaften.
Endvidere står bestyrelsen selvfølgelig til rådighed, hvis I er interesseret i at vide mere - spørg bare!

Ingen ændringer i bestyrelsen

Efter generalforsamlingen den 30. april 2019 har bestyrelsen konstitueret sig og genvalgt Poul Christensen som formand.

Da der på generalforsamlingen var genvalg af de tre afgående bestyrelsesmedlemmer fortsætter alle med deres hidtidige opgaver for klubben.