Sæsonens klubmestre 2018/2019. Klubmesterskabet for par blev vundet af Villy Jensen og Niels Chr. Hansen.

Klubmesterpokalerne for PAR blev overrakt under generalforsamlingen den 30. april 2019. Da Villy Jensen var forhindret, var der to pokaler - og de er store - til Niels Chr. Hansen.

Klubmesterskabet for par. Rød række blev vundet af Ebba og Gert Christensen.

Vinder af rød række i klubmesterskabet for PAR blev Ebba og Gert Christensen også her var der to pokaler til hylden.

Holdmesterskabet 2018/19. Klubmestrene set fra venstre blev Hans Kvisthøj, Karin Kjeldsen, Jan Vestergaard og Aage Glasdam.

Holdmesterskabet 2018/19. Efter en spændende afslutning indtog Villy Jensen, Niels Chr. Hansen, Lissi Knudsen og Knud-Thomas Larsen andenpladsen i blå række.

Holdmesterskabet 2018/19. I rød række lod Else (mangler på fotoet) og Poul Christensen med holdmakkerne Astrid Hjortebjerg & Jørgen Kjeldsen ingen tvivl tilbage om førstepladsen.

Holdmesterskabet 2018/19. Andenpladsen i rød række var der megen kamp om, men Robert Kværnø & Lis Larsen og Helle Brinkmann & Hans Theil satte sig på den.

Den sideløbende parturneringen "Vintergækkerne" vandtes af Lis Pedersen og Jette Hansen.

Sæsonafslutningen den 30. april 2019. Præmier til klubmesterskabet 2018-2019.

Søndersøs pokaler. De store til klubmestrene for par og de små til vinderne af rød række.

Generalforsamlingen 2018. Klubbens ihærdige alt-mulig-mand, Jørn Erik Hansen, blev påskønnet med to gode flasker, overrakt af næstformanden Kaj Rosell.

med rare stunder blandt bridgevenner